Linguine Met Garnalen En Kappertjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Linguine met garnalen en kappertjes

Zin in een heerlijke Italiaanse pasta? Probeer dan zeker onze linguine met garnalen en kappertjes. De heerlijke linguine pasta wordt de afgelopen jaren steeds meer gebruikt in alledaagse recepten en combineert goed met de volle smaak van de garnalen. Wij hebben ‘m al geprobeerd, nu jij nog!

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept linguine met garnalen en kappertjes

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Breng een pan water aan de kook.
2
Snijd intussen de helft van de garnalen klein. Verhit een hapjespan 2/3 deel van de olie en fruit de knoflook en ui. Voeg de kleingesneden garnalen toe.
3
Blus af met de Martini en laat verdampen. Voeg de Sugocasa Erbe en kappertjes toe, laat 1 min. zachtjes koken en breng op smaak met peper en zout.
4
Bereid de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Verhit in een koekenpan de rest van de olie en bak de rest van de garnalen gaar.
6
Schep de pasta door de saus en serveer met de garnalen.
7
TIP Strooi er basilicum over voor wat meer kleur.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Schaaldieren
  • Sulfiet
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Soort
Pasta
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via