In samenwerking met:
panpizza
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Mexicaanse panpizza

Zin in een pizza, maar dan een iets gezondere variant? Ga dan eens voor deze Mexicaanse panpizza en laat je boodschappen binnen enkele minuten bezorgen door Getir! Als pizzabodem gebruik je tortillawraps. De pizza’s zijn gemakkelijk te maken doordat je ze in een pan bakt en te beleggen met je favoriete toppings.

Bestel je boodschappen voor dit gerecht gemakkelijk en snel via de Getir app.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept mexicaanse panpizza

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
1
Bestel je boodschappen voor dit gerecht gemakkelijk en snel via de Getir app.
2
Verwarm de oven voor op 170°C. Halveer de kipfilet over de lengte zodat er 2 dunne stukken ontstaan. Verwarm de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de kipfilets aan beide zijde lichtbruin.
3
Plaats de kipfilets in een kleine ovenschaal en gaar 10 min. in de oven. Haal de kip uit de oven en trek met behulp van 2 vorken uit elkaar. Meng de kruidenmix door de kip.
4
Verwarm een grote koekenpan op middelhoog vuur. De pan moet ongeveer even groot zijn als de wraps. Bak 1 tortillawrap 3 min. op één kant.
5
Draai het vuur laag en draai de tortillawrap om. Besmeer de wrap met ½ van de salsa en verdeel vervolgens 1/2 van de kaas over de wrap.
6
Laat de mais uitlekken in een zeef. Verdeel ½ van de kipfilet en mais over de wrap en bak de wrap in 5 min. krokant. Herhaal dit met de tweede wrap.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via