Print opties

Sluiten

Mexicaanse panpizza

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Bestel je boodschappen voor dit gerecht gemakkelijk en snel via de Getir app.
2
Verwarm de oven voor op 170°C. Halveer de kipfilet over de lengte zodat er 2 dunne stukken ontstaan. Verwarm de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de kipfilets aan beide zijde lichtbruin.
3
Plaats de kipfilets in een kleine ovenschaal en gaar 10 min. in de oven. Haal de kip uit de oven en trek met behulp van 2 vorken uit elkaar. Meng de kruidenmix door de kip.
4
Verwarm een grote koekenpan op middelhoog vuur. De pan moet ongeveer even groot zijn als de wraps. Bak 1 tortillawrap 3 min. op één kant.
5
Draai het vuur laag en draai de tortillawrap om. Besmeer de wrap met ½ van de salsa en verdeel vervolgens 1/2 van de kaas over de wrap.
6
Laat de mais uitlekken in een zeef. Verdeel ½ van de kipfilet en mais over de wrap en bak de wrap in 5 min. krokant. Herhaal dit met de tweede wrap.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.