No-bake cheesecake ontbijttaartjes met passievrucht
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

No-bake cheesecake ontbijttaartjes met passievrucht

Deze ontbijttaartjes hebben een zachte dadelbodem en zijn gevuld met roomkaas en kokosyoghurt. Door de vulling te combineren met kokosyoghurt zijn de taartjes zeer geschikt als voedzaam ontbijt. Ideaal om een dag van te voren klaar te maken, zodat er ’s ochtends een heerlijke verrassing op je te wachten staat.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

6 stuks
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept no-bake cheesecake ontbijttaartjes met passievrucht

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Ontpit de dadels en leg voor 10 minuten in lauw water, giet daarna af. Smelt de kokosolie in een pan.
2
Meng de dadels samen met de gesmolten kokosolie, amandelmeel en speculaas kruiden in een keukenmachine tot een samenhangend geheel. Voeg wat water toe als het deeg te droog is. Verdeel het deeg over 6 taartvormpjes van ⌀10 cm en zet minimaal 10 min. in de koelkast.
3
Meng de roomkaas met de kokosyoghurt en honing. Snijd de passievrucht doormidden. Snijd een deel van de blauwe bessen doormidden. Ris de blaadjes munt van de takjes en snijd fijn.
4
Haal de taartbodems uit de koelkast en vul met het roomkaasmengsel. Schep de passievruchten leeg en verdeel over de taartjes, laat de rand vrij, zodat je ook het roomkaasmengsel nog kunt zien. Garneer met de blauwe bessen en fijngesneden munt.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via