Paddenstoelentapenade Met Gerookte Eendenborst
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Paddenstoelentapenade met gerookte eendenborst

Olijfolie; je kunt er alle kanten mee op. Gebruik het bijvoorbeeld om in te bakken of als basis voor je dressing. Wat veel mensen echter vergeten, is dat olijfolie ook een heerlijke smaak van zichzelf heeft. Een smaak die perfect tot zijn recht komt bij deze knapperige crostini met paddenstoelentapenade en gerookte eendenborst.

 

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept paddenstoelentapenade met gerookte eendenborst

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
1
Fruit de sjalot, knoflook en tijm kort aan in een beetje olijfolie. Voeg de paddenstoelen toe en bak in 8-10 minuten goudbruin.
2
Laat de gebakken paddenstoelen iets afkoelen en hak ze fijn. Meng de paddenstoelen met 4 el Carbonell olijfolie extra virgen fruitig en breng op smaak met peper en zout.
3
Beleg de sneetjes brood (crostini) met een beetje rucola en de paddenstoelentapenade. Leg de plakjes gerookte eendenborst erbovenop en garneer met Parmezaanse kaasschilfers en een beetje bladpeterselie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via