Paddenstoelentapenade Met Gerookte Eendenborst
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Paddenstoelentapenade met gerookte eendenborst

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
1
Fruit de sjalot, knoflook en tijm kort aan in een beetje olijfolie. Voeg de paddenstoelen toe en bak in 8-10 minuten goudbruin.
2
Laat de gebakken paddenstoelen iets afkoelen en hak ze fijn. Meng de paddenstoelen met 4 el Carbonell olijfolie extra virgen fruitig en breng op smaak met peper en zout.
3
Beleg de sneetjes brood (crostini) met een beetje rucola en de paddenstoelentapenade. Leg de plakjes gerookte eendenborst erbovenop en garneer met Parmezaanse kaasschilfers en een beetje bladpeterselie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via