Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
1
Fruit de sjalot, knoflook en tijm kort aan in een beetje olijfolie. Voeg de paddenstoelen toe en bak in 8-10 minuten goudbruin.
2
Laat de gebakken paddenstoelen iets afkoelen en hak ze fijn. Meng de paddenstoelen met 4 el Carbonell olijfolie extra virgen fruitig en breng op smaak met peper en zout.
3
Beleg de sneetjes brood (crostini) met een beetje rucola en de paddenstoelentapenade. Leg de plakjes gerookte eendenborst erbovenop en garneer met Parmezaanse kaasschilfers en een beetje bladpeterselie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Diëten
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via