Pappardelle Met Rucola Pesto En Bloemetjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Pappardelle met rucola pesto en bloemetjes

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd de courgette in plakjes. Verhit een koekenpan en rooster de pijnboompitjes in 3 min. op laag vuur goudbruin. Haal de pijnboompitjes uit de pan en laat afkoelen in een schaaltje. Verhit 1/2 van de olijfolie in de pan en bak de courgette in 7 min. aan.
2
Zet een grote pan met water op het vuur en breng dit aan de kook. Kook de verse pappardelle gaar tot deze naar boven drijft (ongeveer 3 min.). Mix ¾ van de pijnboompitjes, de helft van de courgette, rucola, de overige olie en knoflook met een staafmixer tot een pesto. Breng de pesto op smaak met peper en zout.
3
Meng de gekookte pasta met de pesto. Verdeel de pasta over twee borden en top deze af met de overgebleven pijnboompitjes, courgetteplakjes, tuinkers en eetbare bloemen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Soort
Pasta
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via