Pasteitje met Thaise kip, taugé en mango
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Pasteitje met Thaise kip, taugé en mango

De Thaise versie van een pasteitje met kippenragout. Gevuld met een heerlijke curry vulling met knapperige taugé en zoete mango. Het sesamzaad en de koriander maken dit Thaise pasteitje helemaal af.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept pasteitje met thaise kip, taugé en mango

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 165ºC. Snijd de kip in blokjes van 2 cm. Snijd de kastanjechampignons in plakjes en daarna doormidden. Schil de mango en snijd het vruchtvlees eraf langs de pit. Snijd in blokjes van 1 cm.
2
Verhit de olie in een pan en bak de kip in 7 min. bruin. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee. Voeg de currypasta en de kokosmelk toe. Zet het vuur laag en laat de saus 15 min. indikken. Voeg de taugé en 2/3 van de mango toe. Roer door.
3
Rooster de sesamzaadjes in een droge pan goudbruin. Bereid de pasteitjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ronde bolling van het pasteitje weg zodat je het pasteitje kunt vullen.
4
Vul de pasteitjes met de currysaus en garneer met de resterende mango, sesamzaadjes en de koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via