Verwarm de oven voor op 165ºC. Snijd de kip in blokjes van 2 cm. Snijd de kastanjechampignons in plakjes en daarna doormidden. Schil de mango en snijd het vruchtvlees eraf langs de pit. Snijd in blokjes van 1 cm.
2
Verhit de olie in een pan en bak de kip in 7 min. bruin. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee. Voeg de currypasta en de kokosmelk toe. Zet het vuur laag en laat de saus 15 min. indikken. Voeg de taugé en 2/3 van de mango toe. Roer door.
3
Rooster de sesamzaadjes in een droge pan goudbruin. Bereid de pasteitjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ronde bolling van het pasteitje weg zodat je het pasteitje kunt vullen.
4
Vul de pasteitjes met de currysaus en garneer met de resterende mango, sesamzaadjes en de koriander.
Reacties
Plaats nieuwe reactie