Pitabroodje met gehakt en groenten
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Pitabroodje met gehakt en groenten

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Bereid de pita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de zonnebloemolie op hoog vuur in een pan en rul het gehakt gaar. Schep het vocht en vet van het gehakt af zodat het gehakt zo droog mogelijk is. Voeg de Italiaanse groenten samen met het bouillonpoeder, kerrie, kurkuma en peper naar smaak toe aan het gehakt.
2
Proef, wanneer de groenten zacht zijn geworden of het gehaktmengsel genoeg op smaak is. Voeg eventueel nog aroma toe.
3
Snijd de pita’s open wanneer deze nog warm zijn en smeer aan de binnenkant de knoflooksaus. Verdeel over de ene kant van de pita wat ijsbergsla en schep aan de andere kant het gehakt-groenten mengsel.
4
Top eventueel af met nog wat knoflooksaus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Selderij
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Midden-Oosters
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via