Pitabroodje met gehakt en groenten
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Pitabroodje met gehakt en groenten

Dit recept van de familie Kuilboer gaat ver terug in de tijd, maar liefst 25 jaar geleden was dit recept al een populaire avondmaaltijd. Logisch dat het nu nog steeds gegeten wordt, want dit snelle recept staat met een kwartier op tafel!

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept pitabroodje met gehakt en groenten

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Bereid de pita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de zonnebloemolie op hoog vuur in een pan en rul het gehakt gaar. Schep het vocht en vet van het gehakt af zodat het gehakt zo droog mogelijk is. Voeg de Italiaanse groenten samen met het bouillonpoeder, kerrie, kurkuma en peper naar smaak toe aan het gehakt.
2
Proef, wanneer de groenten zacht zijn geworden of het gehaktmengsel genoeg op smaak is. Voeg eventueel nog aroma toe.
3
Snijd de pita’s open wanneer deze nog warm zijn en smeer aan de binnenkant de knoflooksaus. Verdeel over de ene kant van de pita wat ijsbergsla en schep aan de andere kant het gehakt-groenten mengsel.
4
Top eventueel af met nog wat knoflooksaus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Mosterd
  • Ei
  • Gluten
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via