Pittige pepperoni pizza
Niveau
Beginner
Tijd
25 min

Pittige pepperoni pizza

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
9 min
Totale tijd
34 min
1
Verwarm de oven voor op 220ºC. Verhit 2/3 van de olijfolie in een koekenpan, voeg de chilivlokken toe en bak 1 à 2 min. op laag vuur. Schenk de tomatenblokjes erbij en roer de oregano erdoorheen. Draai het vuur hoog en laat in 15 à 20 min. inkoken tot een dikke saus. Breng op smaak met peper en zout.
2
Breng een pan water aan de kook en kook de bimi in 4 à 6 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken in een vergiet.
3
Verdeel de saus over de pizzabodems. Beleg met plakjes pepperoni en de bimi. Snijd de mozzarella in stukjes en leg op de pizza.
4
Bak de pizza’s in 8 à 9 min. krokant in de oven. Pluk de blaadjes basilicum van de takjes en garneer de pizza’s met basilicum en de overige olijfolie.
Wijntip van Yves

Primitivo

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Soort
Pizza
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via