Verwarm de oven voor op 220ºC. Verhit 2/3 van de olijfolie in een koekenpan, voeg de chilivlokken toe en bak 1 à 2 min. op laag vuur. Schenk de tomatenblokjes erbij en roer de oregano erdoorheen. Draai het vuur hoog en laat in 15 à 20 min. inkoken tot een dikke saus. Breng op smaak met peper en zout.
2
Breng een pan water aan de kook en kook de bimi in 4 à 6 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken in een vergiet.
3
Verdeel de saus over de pizzabodems. Beleg met plakjes pepperoni en de bimi. Snijd de mozzarella in stukjes en leg op de pizza.
4
Bak de pizza’s in 8 à 9 min. krokant in de oven. Pluk de blaadjes basilicum van de takjes en garneer de pizza’s met basilicum en de overige olijfolie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.