Je kunt heel veel bereiden in de airfryer; zo ook pizza’s. Een pizza uit de airfryer is veel sneller klaar dan een pizza uit de oven. Ideaal dus! Wij bereiden deze pizza met shoarma en maken ‘m af met knoflooksaus. Zelf knoflooksaus maken? Bekijk ons knoflooksaus recept met maar 5 ingrediënten!
Tip: ga zelf aan de slag met het maken van pizza of probeer een lichtere variant en ga voor een flammkuchen recept!
Tip: voor meer inspiratie, bekijk al onze airfryer recepten!
Cantina Povero is een traditioneel familiebedrijf gevestigd in het hart van Piemonte. De eerste wijnstokken werden in 1948 aangeplant en tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door alweer de 4e generatie van deze wijnfamilie. Alle wijngaarden worden zonder gebruik van pesticiden bewerkt en sinds 2019 zijn de eigen wijngaarden zelfs biologisch gecertificeerd. Bij Povere werkt men vooral met de lokale druivenrassen zoals Barbera, Nebbiolo en Arneis. Toegankelijke en heerlijk fruitrijke Barbera d’Asti. Na de vergisting rijpt de wijn gedurende 6 maanden op roestvrij staal. Dit resulteert in een soepele Barbera met veel rood fruit en licht kruidige toets. Heerlijk bij deze pizza. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment