Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Pel de knoflook. Maal samen met de pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, olijfolie, basilicum en peper in een keukenmachine tot een pesto.
2
Leg het pizzadeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de tomatenblokjes over het deeg. Maak een diagonaal ruitjespatroon met de ansjovis. Verdeel de pesto over iedere kruising van de ansjovis en verdeel mozzarella en olijven over de pizza. Bak de pizza 20 min. of tot gaar en goudbruin in de oven.
3
Haal uit de oven en serveer warm.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Pinda
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Vrij van vlees
Soort
Pizza
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via