Wist je dat het in India heel normaal is om met je handen te eten? Met dit recept kun je haast niet anders! Dip de flatbread in de heerlijke spinaziecurry en geniet van deze lekkere maaltijd.
Witte kaas is een verzamelnaam voor verschillende soorten kaas die wit van kleur zijn en geen oranje of gele kleur hebben. Het wordt gemaakt van verschillende soorten melk, zoals koeien-, geiten- of schapenmelk, en heeft een karakteristieke zoute smaak.
Hoe lang je witte kaas kunt bewaren hangt af van het type witte kaas en de bewaaromstandigheden. Over het algemeen kan witte kaas enkele dagen tot enkele weken worden bewaard in de koelkast. Zorg ervoor dat je het in een goed afgesloten bakje of verpakking bewaart.
Feta is een specifieke kaas uit Griekenland die is gemaakt van schapen- en/of geitenmelk. Witte kaas is daarentegen een algemene term voor verschillende soorten kaas die wit van kleur zijn en geen oranje of gele kleur hebben, en kan gemaakt zijn van verschillende soorten melk. Een overheerlijk recept met feta is bijvoorbeeld deze gebakken feta met cherrytomaten, olijven en pepers. Haal de Griekse sfeer in huis!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment