In samenwerking met:
VSZ Stamppot Spinazie Spinaziestamppot Met Een Gekookt Eitje (2)
Niveau
Beginner
Tijd
25 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Spinaziestamppot met een gekookt eitje

Ga eens voor vegetarisch en maak een heerlijke spinaziestamppot met een gekookt eitje. Deze klassieke combinatie klinkt je vast niet onbekend in de oren, maar wij maken ‘m nog lekkerder met Verstegen mix voor spinaziestamppot en extra champignons.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept spinaziestamppot met een gekookt eitje

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Schil en halveer de aardappelen. Kook in 15 à 20 min. gaar in een pan met water.
2
Pel en snijd de rode uien in halve ringen en snijd de champignons in partjes.
3
Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de rode ui en champignons op hoog vuur in ca. 5 min gaar. Voeg de verse spinazie, in delen, toe totdat deze is geslonken.
4
Kook de eieren in een pan. Houd 3 à 4 min. aan voor zacht gekookt, 5 à6 min. voor medium en 8 à 10 min. voor hard gekookt. Laat schikken in ijswater.
5
Giet de aardappelen af, voeg de melk en de Verstegen mix spinaziestamppot toe en stamp tot een puree. Voeg de rode ui, champignons en spinazie toe en meng het geheel goed door elkaar.
6
Pel de eieren en snijd in kwarten. Verdeel de stamppot over de borden en serveer met de eitjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via