Schil en halveer de aardappelen. Kook in 15 à 20 min. gaar in een pan met water.
2
Pel en snijd de rode uien in halve ringen en snijd de champignons in partjes.
3
Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de rode ui en champignons op hoog vuur in ca. 5 min gaar. Voeg de verse spinazie, in delen, toe totdat deze is geslonken.
4
Kook de eieren in een pan. Houd 3 à 4 min. aan voor zacht gekookt, 5 à6 min. voor medium en 8 à 10 min. voor hard gekookt. Laat schikken in ijswater.
5
Giet de aardappelen af, voeg de melk en de Verstegen mix spinaziestamppot toe en stamp tot een puree. Voeg de rode ui, champignons en spinazie toe en meng het geheel goed door elkaar.
6
Pel de eieren en snijd in kwarten. Verdeel de stamppot over de borden en serveer met de eitjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.