Smeer de tortilla’s in met olijfolie en snijd iedere tortilla met een pizzasnijder in 8 puntjes. Breng op smaak met peper en zout. Bak de tortilla’s in ca. 8 min. goudbruin in de airfryer op 180ºC.
2
Maak ondertussen de dips. Schil en ontpit voor de avocadodip de avocado’s. Prak ze met een vork samen met de feta, limoensap en knoflookpoeder. Breng op smaak met peper en zout en garneer met wat feta.
3
Laat de kikkererwten uitlekken en pureer deze met een staafmixer samen met de bietjes en de olijfolie tot een gladde dip. Breng op smaak met knoflookpoeder, peper en zout. Meng de geitenkaas door de bietendip.
4
Snijd de koriander fijn en voeg toe aan de yoghurt, samen met het limoensap, olijfolie en knoflookpoeder. Breng op smaak met peper en zout.
5
Serveer de 3 dips met de tortilla chips.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.