Uiensoep uit de slowcooker is een eenvoudig te bereiden gerecht waarbij de uien langzaam karamelliseren voor een diepe, zoete smaak. Door het lange garen in de slowcooker worden de smaken intens en krijgt de soep een rijke, hartige basis. Serveer met kaasbroodjes met gruyère en cheddar en de maaltijd is compleet!
Er is niets zo lekker als een kopje soep op een koude dag. Zo’n hartverwarmende soep waarmee je jezelf helemaal op kan warmen na een lange wandeling. Op Eatertainment hebben we tal van recepten voor je klaarstaan. Van een romige courgettesoep tot klassiekers als tomatensoep, kippensoep en groentesoep. Soepen kan je ook op ieder moment van de dag nuttigen. Of je het nu als lunch recept serveert of als een recept voor het avondeten, een soep is hét antwoord op de vraag ‘Wat eten vandaag?’.
Omdat de keuze reuze is, zetten wij onze favoriete soepen voor je op een rijtje. Zo is deze Jordaanse soep met linzen een verrassende soep om te proberen. Met smaakmakers als saffraan en ras el hanout is dit een soep waar je niet snel aan denkt, maar geloof ons: het is een onwijs lekker recept om te maken! Het is ook nog eens een geheel vegetarisch recept waarbij je geen enkel moment het stukje vlees of vis mist. Deze zoete aardappelsoep met brood is trouwens ook heerlijk om te maken voor het diner. De zoete aardappel zorgt ervoor dat de soep goed vult.
Liever een wat lichtere soep als lunchgerecht of voorgerecht? Probeer dan eens ajo blanco, een frisse witte soep gemaakt met knoflook en amandelen. Wij gaan voor een frisse soep met bolletjes meloen, komkommer en geroosterde amandelschilfers. Of wat dacht je van een romige preisoep? Dit makkelijke recept valt niet te zwaar op de maag en is ideaal als lichte lunch of smaakvol voorgerecht.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment