Print opties

Sluiten

Uiensoep uit de slowcooker

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
8u 0min
Totale tijd
8u 20min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Zet de slowcooker aan op de lage stand en smelt de roomboter in de slowcooker.
2
Pel en snijd de ui in kwart ringen en pel en hak de knoflook fijn. Voeg de ui, knoflook en suiker toe aan de slowcooker en mix door elkaar. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Zet de slowcooker 5 uur op de lage stand en roer halverwege eenmaal door.
3
Voeg na 5 uur de tijm, groentebouillon en ketjap manis toe en roer door. Zet de slowcooker aan voor 3 uur op de lage stand. Proef de soep en breng eventueel op smaak met wat peper en zout.
4
Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Snijd het stokbrood in schuine plakken. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi het stokbrood met de gruyère, cheddar en wat peper en zout. Schuif voor 5 min. in de oven totdat de kaas is gesmolten.
5
Verdeel de uiensoep over de kommen en garneer met de kaasbroodjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.