Vegaburgers in flatbread met aubergine en pompoenhummus
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vlees
Vegetarisch
Vrij van vis

Vegaburgers in flatbread met aubergine en pompoenhummus

Hier worden wij blij van: burgers eten zonder je schuldig te voelen! Deze vegaburgers in flatbread met aubergine en pompoenhummus zijn superlekker en voedzaam. Het dunne brood maakt de burger lekker luchtig en niet te zwaar. De mango chutney geeft een zoete touch aan het geheel.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept vegaburgers in flatbread met aubergine en pompoenhummus

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Bereid de burgers en de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snijd ondertussen de aubergine in plakjes, verhit de olijfolie in een grillpan en grill de aubergine 5 min. totdat er mooie grillstrepen ontstaan. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Snijd de komkommer in dunne plakjes.
3
Snijd de flatbreads doormidden en besmeer een helft met hummus. Beleg vervolgens met plakjes aubergine, de burger, komkommer en sla. Maak af met de tweede helft van het broodje, zet de burger vast met een prikker en serveer met mango chutney.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Soja

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie