Vegaburgers in flatbread met aubergine en pompoenhummus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Bereid de burgers en de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snijd ondertussen de aubergine in plakjes, verhit de olijfolie in een grillpan en grill de aubergine 5 min. totdat er mooie grillstrepen ontstaan. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Snijd de komkommer in dunne plakjes.
3
Snijd de flatbreads doormidden en besmeer een helft met hummus. Beleg vervolgens met plakjes aubergine, de burger, komkommer en sla. Maak af met de tweede helft van het broodje, zet de burger vast met een prikker en serveer met mango chutney.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.