Vegetarische quesadilla met zelfgemaakte kruidenmix
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten kruidenmix
Ingrediënten quesadilla's
1
Meng alle ingrediënten voor de kruidenmix door elkaar.
2
Snijd de paprika in kleine blokjes. Snipper de uien en snijd de koriander fijn. Laat de bonen en mais uitlekken. Meng de paprika, 2/3 van de gesnipperde ui, koriander, bonen, mais en 4/5 van de crème fraîche door elkaar. Breng op smaak met tabasco en de zelfgemaakte kruidenmix.
3
Snijd de chilipeper fijn. Maak de guacamole door de avocado te prakken en te mengen met de overgebleven crème fraîche, ui en de fijngesneden chilipeper. Breng op smaak met peper en zout.
4
Leg 8 wraps naast elkaar op een platte ondergrond en verdeel hier de helft van de geraspte kaas over. Verdeel vervolgens het groentemengsel over de wraps en top af met de rest van de kaas. Leg op iedere belegde wrap een nieuwe wrap, zoals bij een tosti.
5
Bak in twee ruime koekenpannen zonder olie steeds één quesadilla 6 minuten op middelhoog vuur. Keer halverwege. Houd warm onder aluminiumfolie. Snijd de quesadilla’s in stukken met een pizzasnijder en serveer met de guacamole.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.