Schenk een bodempje water in een steelpannetje, voeg de diepvriesbramen toe. Schep 1/3 van de suiker en de helft van de kaneelpoeder door de bramen en laat 20-25 min. inkoken tot een dikke saus.
2
Snijd ondertussen het brood in dikke plakken.
3
Breek het ei boven een mengkom, schenk de havermelk en 1/3 van suiker erbij en klop tot een glad beslag. Leg het brood erin en laat 2 min. weken.
4
Meng de rest van de suiker met het kaneelpoeder en strooi uit over een groot bord.
5
Verhit in een koekenpan de margarine, haal het brood uit de mengkom en bak het brood rondom bruin. Leg direct in de kaneelsuiker en wentel het brood er doorheen.
6
Bak zo alle sneetjes. Leg ze op de borden, giet de bramensaus eroverheen en serveer met de verse bramen. Maak af met een flinke schep kokosyoghurt
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.