Onze favoriete maaltijden voor doordeweeks zijn makkelijk te maken, maar óók super smaakvol. Deze gepaneerde zalm met romige citroenrijst is hier een heerlijk voorbeeld van! De zalm bereid je in de airfryer met kruiden en Parmezaanse kaas en in de tussentijd maak je de romige citroenrijst. Zó lekker dat je ervan kan blijven eten!
Veel Nederlanders hebben er tegenwoordig één in huis: de airfryer! De voordelen van het gebruik van een airfryer zijn heel veelzijdig. Allereerst zorgt de airfryer voor een gezondere bereiding omdat er weinig tot geen olie nodig is, waardoor gerechten minder vet en calorieën bevatten. Daarnaast is de bereidingstijd korter in vergelijking met traditionele ovens, wat energie en tijd bespaart. De airfryer warmt snel op en kookt gelijkmatig dankzij de circulatie van hete lucht. Hierdoor behouden voedingsmiddelen hun textuur en smaak.
De airfryer is bovendien veelzijdig; je kunt er verschillende gerechten mee maken, van frietjes tot gegrilde groenten. Wij lichten een aantal heerlijke recepten om te bereiden in de airfryer uit:
Couscous met zalm en bloemkool uit de airfryer: nog zo’n lekker recept met zalm! Bloemkoolroosjes met harissa, zalm met citroen en couscous. Dit is zo’n maaltijd die je iedere week wel wilt eten zodra je het eenmaal op hebt!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment