Visrolletjes met tomatentapenade en rozemarijn krieltjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Visrolletjes met groene asperges en aardappeltjes

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
8 min
Totale tijd
38 min
1
Boen de krieltjes schoon onder stromend water. Dep droog met een schone theedoek en snijd in parten en schep in een mengkom. Maak de asperges schoon en snijd in stukken van 5 cm en schep in een tweede (meng)kom.
2
Verwarm de airfryer voor op 180ºC. Ris de rozemarijn naaldjes van de takjes en hak fijn. Meng in een kommetje de rozemarijn met de olijfolie en verdeel over de aardappeltjes en asperges, schep beide goed om.
3
Schep eerst de aardappeltjes in het mandje van de airfryer en bak 5 min. Voeg de asperges toe en bak nog eens 10 min. tot de aardappeltjes goudbruin zijn en de asperges gaar. Schep ze over in een schaal en dek af met aluminiumfolie om warm te houden.
4
Besmeer de scholfilets met tomatentapenade en leg er wat blaadjes spinazie op. Rol ze op en omwikkel met plakjes spek. Maak zo alle visrolletjes. Leg een stukje bakpapier in het mandje van de airfryer en leg de visrolletjes erop met de open kant naar beneden, zodat de rolletjes niet open gaan. Bak in 8 min. gaar.
5
Serveer de visrolletjes met de aardappeltjes en groene asperges.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
AGV
Airfryer
Voorkeuren
Bevat vis
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via