Groente lasagne uit de airfryer
Niveau
Beginner
Tijd
30 min

Groente lasagne uit de airfryer

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
1u 0min
1
Pel de ui en knoflook en snipper fijn. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 2 à 3 min. tot deze goudbruin kleuren. Voeg de tomaten toe, roer de oregano erdoorheen en kook de tomatensaus 15 à 20 min. in tot een dikke saus. Breng op smaak met peper en zout.
2
Verwarm de airfryer voor op 180ºC. Snijd de courgette en bietjes in plakken van ongeveer 0,5 cm.
3
Verdeel ¼ van de saus over de bodem van een ovenschaal. Leg daar dakpansgewijs de helft van de plakjes courgette op zodat de gehele bodem bedekt is. Verkruimel 1/5 van de geitenkaas erover en dek af met lasagnebladen.
4
Verdeel een laagje saus over de lasagnebladen. Leg de helft van de plakjes biet erop en verkruimel 1/5 van de geitenkaas eroverheen.
5
Herhaal bovenstaande stappen voor zowel de courgette als de bietjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Bestrooi de lasagne met de overige geitenkaas en de tijm.
6
Zet de schaal in de airfryer en bak in 30 min. gaar en goudbruin.
Wijntip van Yves

Sauvignon blanc

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Gerda
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Groenten
Airfryer
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via