Breekbrood Met Mozzarella En Zongedroogde Tomaten
Niveau
Gemiddeld
Tijd
5 min

Breekbrood met mozzarella en zongedroogde tomaten

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de Airfryer voor op 190°C of de oven op 200°C.
2
Snijd de zongedroogde tomaatjes in 3 stukken en de mozzarella in 12 stukken. Verdeel het brooddeeg over 6 gelijke bollen. Snijd een stuk deeg voor de helft open en doe hier 3 stukjes zongedroogde tomaat en 2 blokjes mozzarella in. Vouw het deeg goed dicht zodat de broodjes gevuld zijn met zongedroogde tomaat en mozzarella. Herhaal dit met alle bollen deeg.
3
Knip een stuk bakpapier dat precies in de Airfryer past. Meng de rozemarijn, oregano en geraspte kaas op een bord. Dip de bovenkant van de broodjes in de kaaskruidenmix.
4
Leg de broodjes in een bloemetjesvorm tegen elkaar aan op het bakpapier. Plaats in het mandje van de Airfryer en bak 10 min of plaats op een bakplaat in het midden van de oven gedurende 15 à 20 min. Serveer de broodjes bij voorkeur warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie