• Home
  • Lifestyle
  • Eiwitrijk weekmenu: met o.a. geroosterde kippenbouten, romige pasta en een Marokkaanse stoofpot
Marokkaanse Stoofpot Met Abrikozen
Lifestyle

Eiwitrijk weekmenu: met o.a. geroosterde kippenbouten, romige pasta en een Marokkaanse stoofpot

Het eten van eiwitten heeft verschillende voordelen. Het zorgt langere tijd voor een verzadigd gevoel waardoor je minder behoefte hebt aan snacks, het houdt je spierweefsel in stand én je lichaam heeft eiwitten nodig voor de opbouw van cellen. Tijd voor een weekmenu vol met eiwitrijke recepten!

Italiaanse ragu met pappardelle

Italiaanse ragù met pappardelle 

We starten de week met een heerlijke Italiaanse maaltijd, namelijk zelfgemaakte Italiaanse ragù. Per persoon bevat dit gerecht maar liefst 46 gram eiwitten. Serveer met (verse) pappardelle. Om je vingers bij af te likken!

Geroosterde kippenbouten met pompoen

Geroosterde kippenbouten met pompoen

Dit eiwitrijke gerecht staat binnen 40 minuten op tafel, waarvan je zelf maar 10 minuutjes effectief bezig bent. Daarna schuif je de bakplaat de oven in en doet de oven de rest van het werk! En de maaltijd bevat ook nog eens bijna 45 gram eiwitten per persoon.

Cannelloni In Tomatensaus

Cannelloni in tomatensaus

Dit recept is een leuke variant op lasagne. De cannelloni vullen we met een mengsel bestaande uit spinazie, ricotta en Parmezaanse kaas. Wist je dat spinazie één van de meest voedzame groenten is en veel eiwitten bevat? In totaal bevat dit gerecht 54 gram eiwitten per persoon.

Kip Cashew Met Rijst 2

Kip cashew met rijst

Een snelle maaltijd is op een doordeweekse dag meer dan welkom. Dit gerecht zet je al in 25 minuten op tafel. Met lekker veel groenten en kipfilet bevat deze eiwitrijke maaltijd 52 gram eiwitten per persoon.

romige pasta met champignons

Romige pasta met champignons

Heerlijk comfortfood voor op de vrijdagavond, dat is deze romige pasta met champignons zeker. Na een drukke week heb je weinig zin en tijd om op vrijdag lang in de keuken te staan. Daarom kiezen we voor een maaltijd die je bereid in 20 minuutjes én die 32 gram eiwitten bevat.

Loaded Fries Met Pulled Chicken

Loaded fries met pulled chicken

Wij houden wel van een lekker frietje op z’n tijd! Vandaag kiezen we voor loaded fries met pulled chicken. Een maaltijd om lekker te delen met het hele gezin. Deze loaded fries bevatten 32 gram eiwitten per persoon.

Marokkaanse stoofpot met abrikozen

Hoe lekker is het om op een vrije zondag de keuken in te duiken en een heerlijke maaltijd te bereiden? Deze Marokkaanse stoofpot met abrikozen is perfect voor de zondag. Laat de stoofpot minimaal 2 uur sudderen op laag vuur, zodat het vlees uit elkaar valt van malsheid. Een maaltijd met 48 gram eiwitten per persoon. Eet smakelijk!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via