Het eten van eiwitten heeft verschillende voordelen. Het zorgt langere tijd voor een verzadigd gevoel waardoor je minder behoefte hebt aan snacks, het houdt je spierweefsel in stand én je lichaam heeft eiwitten nodig voor de opbouw van cellen. Tijd voor een weekmenu vol met eiwitrijke recepten!
Cannelloni in tomatensaus
Dit recept is een leuke variant op lasagne. De cannelloni vullen we met een mengsel bestaande uit spinazie, ricotta en Parmezaanse kaas. Wist je dat spinazie één van de meest voedzame groenten is en veel eiwitten bevat? In totaal bevat dit gerecht 54 gram eiwitten per persoon.
Romige pasta met champignons
Heerlijk comfortfood voor op de vrijdagavond, dat is deze romige pasta met champignons zeker. Na een drukke week heb je weinig zin en tijd om op vrijdag lang in de keuken te staan. Daarom kiezen we voor een maaltijd die je bereid in 20 minuutjes én die 32 gram eiwitten bevat.
Hoe lekker is het om op een vrije zondag de keuken in te duiken en een heerlijke maaltijd te bereiden? Deze Marokkaanse stoofpot met abrikozen is perfect voor de zondag. Laat de stoofpot minimaal 2 uur sudderen op laag vuur, zodat het vlees uit elkaar valt van malsheid. Een maaltijd met 48 gram eiwitten per persoon. Eet smakelijk!
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment