• Home
  • Lifestyle
  • Vegetarisch weekmenu: quiche, paprika-tomatensoep en loaded potato
weekmenu
Lifestyle

Vegetarisch weekmenu: quiche, paprika-tomatensoep en loaded potato

In dit heerlijke weekmenu vind je 7 vegetarische recepten: inspiratie om de hele week heerlijk en afwisselend te eten. Je boodschappen bestellen? In één klik voeg je alle ingrediënten van een recept toe aan je winkelmandje. Zo heb je in een paar klikken je weekmenu besteld.

Poke Bowl Met Tempeh Zalm Of Biefstukpuntjes

Poké bowl met tempeh, zalm of biefstukpuntjes

Maak zelf een snelle én overheerlijke poké bowl met voorgestoomde poké bowl rijst. De goedgevulde poké bowl met avocado, edamame bonen en maïs is een ware traktatie en ziet er extra leuk uit in de Herman den Blijker bowls van Gusta. Deze bowls vind je bij een Blokker bij jou in de buurt. Ga jij voor een bowl met tempeh, biefstukpuntjes of zalm?

Tortillas Met Groene Groenten En Esfenaj

Tortilla’s met groene groenten en esfenaj

Deze zachte taco vul je met esfenaj, groene groenten en een dressing van dille en mosterd. Esfenaj is van oorsprong een Perzisch recept. Wij maken deze spread zelf van hummus, amandelen en verse kruiden. Heerlijk in combinatie met de groene groenten.

Paprika Tomatensoep Met Geroosterde Druiven

Paprika-tomatensoep met geroosterde druiven

Paprika, tomaten en druiven vormen een ogenschijnlijk vreemde combinatie. Toch werken deze ingrediënten ontzettend goed samen in deze romige zoete soep. De tortelloni en walnoten geven het gerecht een hartige twist; een mooie paprika-tomatensoep voor een koude dag.

Loaded Potato Met Atjar En Satesaus

Loaded potato met atjar en satésaus

Een loaded potato, maar dan met een Aziatisch tintje! Deze gepofte aardappel vullen wij met zelfgemaakte atjar, satésaus en stukjes komkommer. Helemaal veganistisch en bovendien heel makkelijk zelf te maken.

Quiche Met Ricotta Tomaten En Geitenkaas

Quiche met ricotta, tomaten en geitenkaas

Een quiche is altijd goed! Wij vullen deze hartige taart met ricotta, vrolijk gekleurde cherrytomaten en courgette, afgetopt met geitenkaas. De quiche kan zowel warm als koud geserveerd worden. Stukje over? Heerlijk als lunch voor de volgende dag.

Quinoaburger Met Munt En Avocadospread

Quinoaburger met munt en avocadospread

Ga op de vegetarische tour met onze zelfgemaakte quinoa burger met munt en een frisse avocadospread; een leuke variatie op een ‘gewoon’ broodje hamburger!

Polentafriet met gegrilde groenten en guacamole

Polenta vindt zijn oorsprong in Noord-Italië en wordt gemaakt van maïsgriesmeel. Heerlijk als alternatief voor aardappelpuree, maar je kunt er ook gewoon knapperige frietjes van maken. Door polenta te laten afkoelen, wordt deze namelijk stevig, ideaal voor frietjes!

Nog meer weekmenu’s

Meer inspiratie? Bekijk een van onze andere weekmenu’s: combi van vlees vis en vega, snel & simpel of balans. Of bekijk al onze recepten.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via