Quinoaburger Met Munt En Avocadospread
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Quinoaburger met munt en avocadospread

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
35 min
1
Doe de quinoa in een pan met 300 ml water eneen bouillonblokje en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes koken, giet af en laat even afkoelen.
2
Meng de quinoa met de geraspte jonge kaas, wortel, sjalot, munt, bloem, ei en breng op smaak met peper, zout en chilivlokken. Vorm met vochtige handen vier burgers van het mengsel en bestuif ze met bloem. Bak de burgers in een koekenpan in een beetje olijfolie in 4 minuten per kant goudbruin.
3
Prak in een kom de avocado en meng met de geitenkaas en mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.
4
Snijd de broodjes open en gril ze in een droge grillpan in 3 minuten krokant.
5
Besmeer de broodjes met de avocado-geitenkaasspread en beleg met de slamelange, quinoaburger en tomaat. Zet de bovenkant van het broodje vast met een prikker.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Selderij
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Amerikaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Burgers
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via