
Er staat weer een nieuw weekmenu voor je klaar! Deze week hebben we een hoop heerlijke inspiratie voor je! Denk aan een makkelijk en snel pitabroodje met gehakt en groenten, een geheel vegetarische Mexicaanse schotel met avocado en voor wanneer je iets meer wilt uitpakken in het weekend, hebben we een heerlijke sukadelappen uit de slowcooker. Oftewel, voor ieder wat wils!
Pulled chicken curry
We beginnen deze week met een makkelijk en snel gerecht dat al binnen 20 minuten op tafel staat. Ideaal voor een druk begin van de week! Deze rijkgevulde curry met zelfgemaakte pulled chicken, de scherpe smaak van pittige gember en knapperige paprika is lekker, makkelijk en vol van smaak.
Vegan flammkuchen met doperwten
Vandaag maken we flammkuchen met een bodem die lekker dun en krokant is. Met romige haver-crème fraîche en tomatentapenade en frisse toppings als doperwten, cherrytomaten, rode ui en plantaardige spekreepjes is dit gerecht zowel eenvoudig als smaakvol. Zo wordt dinsdag lekker licht, smaakvol en helemaal vegan!
Mexicaanse schotel met avocado
We breken de week met een kleurrijke Mexicaanse schotel met avocado, kidneybonen, maïs en nog veel meer voedzame ingrediënten! Ook fijn: deze Mexicaanse schotel is ook nog eens helemaal vegetarisch zodat iedereen ervan genieten. En dat allemaal in maar 25 minuten van je tijd.
Romige kokosnoedelsoep met kip gyoza
Heb je zin een hartverwarmende soep nu de dagen wat kouder worden? Probeer eens deze romige kokosnoedelsoep! De romige kokossoep is gevuld met udon noedels, kip gyoza’s, edamame boontjes en afgetopt met crispy chili olie. De perfecte comfort food maaltijd dat al binnen 20 minuten op tafel staat!
Heb je een rustige zondagmiddag? Dit is hét ultieme slowcookergerecht: minimale moeite, maximaal resultaat. Even 20 minuten werk, dan lekker relaxen terwijl de smaken diep in het vlees trekken. Tegen de avond heb je boterzacht comfortfood dat smelt op je tong!
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment