Romige cashewsaus
Niveau
Beginner
Tijd
30 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Romige cashewsaus

Een simpel recept voor een lekkere cashewsaus. Wij maken de saus nog romiger door er kokosmelk aan toe te voegen. Ook lekker als spread voor op een stokbroodje! Kook het dan met de helft minder kokosmelk.

Serveer dit gerecht samen met de andere gerechtjes van onze gezellige gourmettafel voor een compleet diner.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

1 stuk
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept romige cashewsaus

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Pel en pers de knoflook. Voeg toe aan een pan samen met cashewnoten, kokosmelk, honing en het sap van de limoen en verwarm ongeveer 30 minuten op laag vuur totdat de cashewnoten zacht zijn geworden. Voeg eventueel nog meer kokosmelk toe als het te veel indikt.
2
Haal van het vuur en pureer met een staafmixer tot een gladde en egale saus.
3
Garneer met hele cashewnoten, limoen partjes en limoen rasp. Serveer met andere gerechtjes van de gourmettafel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?