Gebak uit de slowcooker? Jazeker, het kan! Met deze cinnamon buns uit de slowcooker zet je een heerlijk fluffy lekkernij op tafel. Vol van smaak en gewoonweg erg lekker. Ideaal voor wanneer je tussendoor even weg wilt, want de slowcooker neemt het werk van je over!
Een heerlijke lekkernij voor het ontbijt, de brunch of gewoon voor wat lekkers bij de koffie of thee: cinnamon buns. Deze smaakvolle kaneelbroodjes uit Zweden, waar ze bekend staan als kanelbullar, zien we steeds vaker terug in hippe koffietentjes. Maar deze ‘broodjes’ maak je ook heel gemakkelijk thuis. Dus haal alle ingrediënten in huis, tover je schort en deegroller tevoorschijn en bakken maar!
Het maken van cinnamon buns lijkt moeilijker dan dat het is. Het ziet er lekker uit en met maar een paar handelingen zijn ze al gemaakt. Je kan gaan voor een klassiek recept, zoals deze cinnamon roll, maar je kan ook gaan voor een twist. Zo maken we deze snelle cinnamon rolls van croissantdeeg, waardoor je alleen nog maar de vulling en de topping hoeft te maken. Ga voor een twist en voeg banaan toe voor een extra zoete touch. Een andere lekkere twist op de bekende cinnamon rolls zijn deze binnenstebuiten cinnamon rolls. In dit recept combineren we cinnamon rolls met wentelteefjes. Het resultaat? Een lekker recept als perfect verwenontbijtje!
Wil je echt uitpakken? Ga dan aan de slag met een cinnamon roll taart. Deze showtopper is eigenlijk een kaneelbroodje XXL. Je maakt hem met slechts 8 ingrediënten en 20 minuten bereiding. Je hebt alleen wat geduld nodig, maar na het wachten kan je genieten van een heerlijk stukje cinnamon roll! Heb je een slowcooker in huis? Ga dan aan de slag met de cinnamon buns uit de slowcooker. Zo zie je maar weer dat een slowcooker recept helemaal niet hartig hoeft te zijn, je kan er namelijk ook gewoon zoetigheden in bakken!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment