Print opties

Sluiten

Couscoussalade met garnalen in een tortilla bowl

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Maak ondertussen de dressing door de mosterd met honing, Griekse yoghurt en de helft van de olijfolie te mengen. Breng op smaak met peper en zout en zet apart.
2
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg elke tortilla in een ovenbestendig schaaltje en zorg dat de tortilla’s tegen de randen omhoog staan. Smeer in met 1/4 van de olijfolie en bak de tortilla bowls in ongeveer 8 min. goudbruin.
3
Verwarm de overige olijfolie in een koekenpan en bak de wokgarnalen in 5 min. gaar met de ketjap.
4
Schil en ontpit ondertussen de avocado en mango en snijd in blokjes.
5
Meng de spinazie in een grote kom met de couscous, garnalen, avocado en mango. Breng op smaak met peper en zout. Vul de tortilla bowls met de couscoussalade en garneer met sesamzaad en de dressing. Serveer eventueel met grofgesneden koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.