Een echte smaakbom, dat is deze crispy chili-olie! Met dit recept van The Farm Kitchen maak je de chili-olie gemakkelijk thuis, zodat je het daarna kan combineren met van alles en nog wat. Als je dit chili-olie recept met boerenkool geproefd hebt wil je niets anders meer!
The Farm Kitchen is opgericht door chef Jonathan Karpathios en ondernemer Xander Meijer. Ze staan voor een voedselketen die in alle opzichten goed voelt. Het voedsel moet goed zijn voor de planeet, de dieren én de mens. Oftewel: goede grond, goed eten en vitaal voor aarde en mens. Ze koken met verse ingrediënten die dagelijks geoogst worden en waar ze een eerlijke prijs voor betalen. The Farm Kitchen heeft in Hoofddorp een flagship restaurant geopend voor lunches en evenementen.
Daarnaast runnen ze The Farm Kitchen’s Kookfabriek. Een kookfabriek op 6 locaties (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen) waar uitsluitend groentemenu’s worden bereid. Voor de samenstelling van de menu’s wordt rekening gehouden met het gebruik van lokale seizoensproducten die regeneratief zijn. Dit houdt in dat gekeken wordt naar hoe de negatieve impact van de landbouw verminderd kan worden, maar óók wordt juist gebruik gemaakt van natuurlijke processen.
Bij de verschillende locaties van The Farm Kitchen’s Kookfabriek kan je terecht met vrienden, familie óf je bedrijf. Je volgt een kookworkshop naar keuze en gaat zelf een seizoensmenu bereiden. Ook kan je kiezen voor een Masterclass van verschillende bekende chefs. Hoe tof is dat?
Dit is hét kookboek van The Farm Kitchen. Het boek bevat ontzettend veel recepten op basis van groente, die jij met dit kookboek in handen ook thuis kan maken. Ontdek hoe het is om te koken met de seizoenen mee. Vaak is het een stuk goedkoper én lekkerder, omdat je kiest voor verse producten. Het ideale cadeau voor de feestdagen of voor een verjaardag! Bestel het boek hier.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment