Crostini Met Gebakken Champignons En Appelstroopglaze
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Crostini met gebakken champignons en appelstroopglaze

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C, besprenkel het brood met de olijfolie extra vierge en rooster 10 min. in de oven tot het brood goudbruin en krokant is.
2
Halveer de appel en snijd de ene helft in blokjes en de andere helft in plakjes. Verhit een koekenpan met de olie of boter en fruit de ui en tijm 1 min. aan. Voeg de champignons toe bak ze in 8 min. goudbruin. Voeg de appelblokjes toe, bak ze kort mee en breng op smaak met peper en zout.
3
Meng ondertussen de appelstroop met de balsamicoazijn en 2 el olijfolie extra vierge tot een gladde massa en breng op smaak met peper en zout.
4
Leg de rucola op de crostini’s, gevolgd door de gebakken champignons, de plakjes appel en Parmezaanse kaas en besprenkel met de appelstroopglaze.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie