Crostini met gebakken champignons en appelstroopglaze
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C, besprenkel het brood met de olijfolie extra vierge en rooster 10 min. in de oven tot het brood goudbruin en krokant is.
2
Halveer de appel en snijd de ene helft in blokjes en de andere helft in plakjes. Verhit een koekenpan met de olie of boter en fruit de ui en tijm 1 min. aan. Voeg de champignons toe bak ze in 8 min. goudbruin. Voeg de appelblokjes toe, bak ze kort mee en breng op smaak met peper en zout.
3
Meng ondertussen de appelstroop met de balsamicoazijn en 2 el olijfolie extra vierge tot een gladde massa en breng op smaak met peper en zout.
4
Leg de rucola op de crostini’s, gevolgd door de gebakken champignons, de plakjes appel en Parmezaanse kaas en besprenkel met de appelstroopglaze.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.