De lekkerste toppings voor op jouw flatbread
Je hebt vast wel eens flatbread op bij een soepje of een curry, maar eet je het ook wel eens met allerlei lekkere toppings als lunch of als hoofdgerecht? Kies voor Mediterraans flatbread en beleg het bijvoorbeeld met komkommer, tzatziki, halloumi, tomaat en rode ui. Ook lekker is de combinatie hummus, geroosterde paprika, olijf, feta en rucola.
Receptinspiratie nodig? Wij zetten een drietal flatbread recepten op een rijtje voor je:
- Flatbread met crispy chili biefstuk: ben je net als wij dol op biefstuk? Probeer dan zeker dit flatbread met crispy chili biefstuk! De biefstuk bak je samen met de paprika in een sausje van limoen, gember, chilisaus, sojasaus, ketjap en sriracha. Dit geeft het vlees een heerlijke lichtzoete én licht pittige smaak. Top af met crispy chili olie, koriander en chilivlokken voor een hemelse smaaksensatie.
- Chicken Caesar salad flatbreads: geïnspireerd op de klassieke Caesar salade, is dit flatbread eentje om je vingers bij af te likken. Je belegt de flatbreads met geraspte mozzarella en gegrilde kipstukjes en schuift het vervolgens de oven in. Wanneer de flatbreads de oven weer uitkomen verdeel je er de salade bestaande uit romaine sla, knoflookcroutons, Caesar dressing en Parmezaanse kaas overheen.
- Flatbread met opgeklopte feta en crunchy cannellinibonen: wist je dat je flatbread heel gemakkelijk zelf kan maken? In dit recept leer je hoe! Het enige dat je ervoor nodig hebt is zelfrijzend bakmeel en Griekse yoghurt. Het zelfgemaakte flatbread beleggen we met crunchy cannellinibonen en opgeklopte feta. Ontzettend lekker en echt eens iets anders!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment