Print opties

Sluiten

Gegrilde vis met groenten uit de oven

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de over voor op 200ºC. Pel de ui en snijd in dikke ringen. Snijd de winterpenen, spruitjes en aardappelen doormidden. Laat de mini bospenen heel. Snijd de bietjes in plakken.
2
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de gesneden groenten over de bakplaat. Besprenkel met olijfolie, zout en peper en hussel goed door elkaar. Rooster in de oven voor 25 min.
3
Smeer met een kwastje de Dutch Yellowtail aan beide kanten in met olijfolie en besprenkel met de viskruiden.
4
Verwarm een grillpan. Leg de Dutch Yellowtail met de huid naar beneden in de grillpan op middelhoog vuur en druk zachtjes aan. Gril de vis voor 3 min. aan één kant, draai om en gril nog 2 min. aan de andere kant. De vis mag nog een beetje glazig zijn vanbinnen.
5
Serveer de vis met de gegrilde groenten en maak af met de cress.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.