Jambalaya Met Chorizo En Notenrijst
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Jambalaya met chorizo en notenrijst

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min
1
Verhit in een grote pan de olijfolie en bak de kipdijfiletreepjes in 4 minuten goudbruin. Schep ze uit de pan en zet opzij.
2
Bak de chorizo in dezelfde pan in 2 minuten krokant. Voeg de ui toe en bak 1 minuut mee. Doe de wortel, paprika en prei erbij en bak 6 minuten mee.
3
Voeg de notenrijst, de cajunkruiden en het paprikapoeder toe en bak 1 minuut mee. Breng dit samen met de tomatenblokjes en de bouillon aan de kook en laat 20 minuten zachtjes doorkoken met het deksel op de pan.
4
Voeg na 10 minuten de kip weer toe. Schep op het laatst de peterselie erdoorheen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

mevr.van Lierop
Sebastiaan van Eatertainment
S
Jennifer van Eatertainment
Wilma
Sebastiaan van Eatertainment
Harma
Annefleur van Eatertainment
Wilma
Sebastiaan van Eatertainment
Mar
Jennifer van Eatertainment
Rieneke
Jennifer van Eatertainment
Marinus Beers
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Balans
Eiwitrijk
Soort
Eenpansgerechten
Rijst
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via