Snijd de chorizo en paprika in blokjes. Snijd de worteltjes in plakjes en de prei in halve ringen. Pel en snipper de ui. Verhit in een grote pan de olijfolie en bak de kipdijfiletreepjes in 4 min. goudbruin. Schep ze uit de pan en zet opzij.
2
Bak de chorizo in dezelfde pan in 2 min. krokant. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee. Voeg vervolgens de wortel, paprika en prei erbij en bak 6 min. mee.
3
Voeg de notenrijst, de cajunkruiden en het paprikapoeder toe en bak 1 min. mee. Breng dit samen met de tomatenblokjes en de bouillon aan de kook en laat 20 min. zachtjes doorkoken met het deksel op de pan. Voeg na 10 min. de kip weer toe.
4
Hak de peterselie grof en schep vlak voor het serveren erdoorheen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.