VSZ Rendang Kip Rendang Met Friet 02
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Kip rendang met friet

Deze malse rendang wordt gemaakt van kip, waardoor het gerecht veel sneller klaar is. De atjar ketimoen zorgt voor een extra zuurtje in het gerecht en zorgt dat de smaken mooi samenkomen. Wanneer zet jij deze maaltijd op het menu? 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Kip rendang met friet

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verwarm de frituur voor op 180°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de kippendij door de helft.  
2
Verwarm een hoge pan met de zonnebloemolie en bak de knoflook 3 min. Voeg de kippendij en Verstegen VSZ Rendang toe en bak 4 min. aan. Blus het geheel af met het water en de kokosmelk. Laat 15 min. zachtjes koken tot het gaar is. 
3
Haal de kip uit de pan en haal los met een vork zodat er pulled chicken ontstaat. Voeg de pulled chicken opnieuw toe aan de rendangsaus en roer door.  
4
Frituur ondertussen de friet in de voorverwarmde frituur of airfryer volgens de aanwijzingen op de verpakking.  
5
Verdeel de friet en rendang over de borden en leg hier de atjar ketimoen bij.   

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via