Print opties

Sluiten

Kip rendang met friet

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de frituur voor op 180°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de kippendij door de helft.  
2
Verwarm een hoge pan met de zonnebloemolie en bak de knoflook 3 min. Voeg de kippendij en Verstegen VSZ Rendang toe en bak 4 min. aan. Blus het geheel af met het water en de kokosmelk. Laat 15 min. zachtjes koken tot het gaar is. 
3
Haal de kip uit de pan en haal los met een vork zodat er pulled chicken ontstaat. Voeg de pulled chicken opnieuw toe aan de rendangsaus en roer door.  
4
Frituur ondertussen de friet in de voorverwarmde frituur of airfryer volgens de aanwijzingen op de verpakking.  
5
Verdeel de friet en rendang over de borden en leg hier de atjar ketimoen bij.   
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.