Print opties

Sluiten

Klassieke plantburger met gebakken ui

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de tomaten in plakken van 5 mm. Haal de bladeren van de ijsbergsla los. Pel en snijd de ui in ringen. 
2
Bereid de Verstegen Kneed & Klaar Plantburger klassiek gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm een pan met 2/3 van de olijfolie en bak de burgers in 8 min. gaar. 
3
Verwarm ondertussen een pan met de overige olijfolie en bak de uienringen glazig.  
4
Verdeel de hamburgerbroodjes over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 5 min. in de oven.
5
Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en verdeel de burgersaus eroverheen. Beleg de broodjes met de ijsbergsla, tomaat, plantburgers en gebakken ui.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.