Knapperige Tortillas Met Kip Mais En Kidneybonen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Knapperige tortilla’s met kip, mais en kidneybonen

De Mexicaanse keuken; wij zijn er dol op. De gerechten zijn overheerlijk en vaak helemaal niet moeilijk te maken. Deze knapperige tortilla’s zijn daar een goed voorbeeld van. De tortilla’s zijn bereid met een vulling van kip, mais en kidneybonen. Top de tortilla’s af met crème fraîche en chipotle saus en je hebt een heerlijke maaltijd!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept knapperige tortilla’s met kip, mais en kidneybonen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de oven voor op 195°C. Snipper de ui, rode peper en knoflook fijn. Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de ui, rode peper en knoflook. Voeg wanneer de ui glazig is het kipgehakt toe. Breng op smaak met oregano, peper en zout. Meng de kaas, mais en kidneybonen door het gehakt wanneer dit gaar is.
2
Leg de tortilla’s open op een bakplaat en vul ze voor de helft met het kipgehakt. Vouw de tortilla’s dicht en besprenkel de buitenkant met een beetje olijfolie.
3
Bak de tortilla’s in het midden van de oven in 5 à 7 min goudbruin en krokant. Serveer de tortilla’s met een schijfje limoen, crème fraîche en chipotle saus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Gluten
  • Pinda
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via