Knapperige tortilla’s met kip, mais en kidneybonen
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 195°C. Snipper de ui, rode peper en knoflook fijn. Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de ui, rode peper en knoflook. Voeg wanneer de ui glazig is het kipgehakt toe. Breng op smaak met oregano, peper en zout. Meng de kaas, mais en kidneybonen door het gehakt wanneer dit gaar is.
2
Leg de tortilla’s open op een bakplaat en vul ze voor de helft met het kipgehakt. Vouw de tortilla’s dicht en besprenkel de buitenkant met een beetje olijfolie.
3
Bak de tortilla’s in het midden van de oven in 5 à 7 min goudbruin en krokant. Serveer de tortilla’s met een schijfje limoen, crème fraîche en chipotle saus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.