Mexicaanse Tortillas Met Kip
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Mexicaanse tortilla’s met kip

Kruidige kip en groenten uit de oven: dat is lekker én makkelijk. Met de handige braadzak en kruidenmix is dit slechts een kwestie van in de oven schuiven. Even wachten en klaar! Ideaal als makkelijke maaltijd.

Mijn menu planner

Ingrediënten

5 personen
Ingrediënten

Recept mexicaanse tortilla’s met kip

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
55 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Vouw de braadzak open en verwijder het stickertje. Vul de braadzak met de kip en de Mexicaanse roerbakmix en voeg als laatste de kruiden toe. Maak de zak dicht met het bijgeleverde clipje. Masseer de zak voorzichtig zodat de kruidenmix zich goed verdeelt door de ingrediënten.
2
Leg de braadzak in een ovenschaal en plaats deze op het onderste rooster in de oven gedurende 35 à 45 min. Snijd intussen de komkommer in plakjes. Meng met de ijsbergsla in een grote kom.
3
Leg de tortilla wraps de laatste 5 min. bij de braadzak in de oven. Leg deze los in de ovenschaal. Haal de ovenschaal uit de oven. Let op! Bij het openen van de braadzak komt hete lucht vrij.
4
Giet de maïs af. Schep de inhoud van de braadzak in een kom en meng met de maïs. Serveer de tortilla wraps met de salade, kip en groenten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Gluten
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie