Print opties

Sluiten

Mexicaanse tortilla’s met kip

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
55 min

Ingrediënten

5 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Vouw de braadzak open en verwijder het stickertje. Vul de braadzak met de kip en de Mexicaanse roerbakmix en voeg als laatste de kruiden toe. Maak de zak dicht met het bijgeleverde clipje. Masseer de zak voorzichtig zodat de kruidenmix zich goed verdeelt door de ingrediënten.
2
Leg de braadzak in een ovenschaal en plaats deze op het onderste rooster in de oven gedurende 35 à 45 min. Snijd intussen de komkommer in plakjes. Meng met de ijsbergsla in een grote kom.
3
Leg de tortilla wraps de laatste 5 min. bij de braadzak in de oven. Leg deze los in de ovenschaal. Haal de ovenschaal uit de oven. Let op! Bij het openen van de braadzak komt hete lucht vrij.
4
Giet de maïs af. Schep de inhoud van de braadzak in een kom en meng met de maïs. Serveer de tortilla wraps met de salade, kip en groenten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.