Noedelsalade met pindadressing
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Noedelsalade met pindadressing

Deze salade bevat naast noedels ook kleurrijke groenten. Door de vele groenten in dit gerecht, is de noedelsalade erg geschikt als lichte avondmaaltijd, maar ook zeker lekker om tijdens de lunch te eten. Bereid alle ingrediënten voor en je hoeft alleen de noedels nog even klaar te maken.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept noedelsalade met pindadressing

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de limoenen uit, Meng de rode kool in een kom met 1/3 van het limoensap. Voeg zout toe, kneed de kool goed door en laat even staan.
2
Meng de eieren met melk, peper en zout. Verwarm de zonnebloemolie in een koekenpan en bak een dunne omelet op laag vuur. Draai om zodra de bovenkant is gestold en bak nog 5 min. Rol de omelet vervolgens op en snijd in dunne reepjes en zet apart.
3
Meng in een keukenmachine of blender de pindakaas, sojasaus, gembersiroop, het overige limoensap en water tot een gladde dressing.
4
Snijd de komkommer in blokjes, de Chinese kool in dunne reepjes en hak de pinda’s grof.
5
Meng de lauwwarme noedels met de reepjes omelet en een kleine hoeveelheid van de dressing. Verdeel Chinese kool, wortel en komkommer over twee borden en leg hier de rode kool op. Leg hier de noedels bovenop en maak de noedelsalade af met de overige dressing, takjes koriander en de pinda’s.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Noten
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via