Noedelsalade met pindadressing
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Noedelsalade met pindadressing

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de limoenen uit, Meng de rode kool in een kom met 1/3 van het limoensap. Voeg zout toe, kneed de kool goed door en laat even staan.
2
Meng de eieren met melk, peper en zout. Verwarm de zonnebloemolie in een koekenpan en bak een dunne omelet op laag vuur. Draai om zodra de bovenkant is gestold en bak nog 5 min. Rol de omelet vervolgens op en snijd in dunne reepjes en zet apart.
3
Meng in een keukenmachine of blender de pindakaas, sojasaus, gembersiroop, het overige limoensap en water tot een gladde dressing.
4
Snijd de komkommer in blokjes, de Chinese kool in dunne reepjes en hak de pinda’s grof.
5
Meng de lauwwarme noedels met de reepjes omelet en een kleine hoeveelheid van de dressing. Verdeel Chinese kool, wortel en komkommer over twee borden en leg hier de rode kool op. Leg hier de noedels bovenop en maak de noedelsalade af met de overige dressing, takjes koriander en de pinda’s.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Chinees
Soort
Salade
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via