Print opties

Sluiten

Noedelsalade met pindadressing

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de limoenen uit, Meng de rode kool in een kom met 1/3 van het limoensap. Voeg zout toe, kneed de kool goed door en laat even staan.
2
Meng de eieren met melk, peper en zout. Verwarm de zonnebloemolie in een koekenpan en bak een dunne omelet op laag vuur. Draai om zodra de bovenkant is gestold en bak nog 5 min. Rol de omelet vervolgens op en snijd in dunne reepjes en zet apart.
3
Meng in een keukenmachine of blender de pindakaas, sojasaus, gembersiroop, het overige limoensap en water tot een gladde dressing.
4
Snijd de komkommer in blokjes, de Chinese kool in dunne reepjes en hak de pinda’s grof.
5
Meng de lauwwarme noedels met de reepjes omelet en een kleine hoeveelheid van de dressing. Verdeel Chinese kool, wortel en komkommer over twee borden en leg hier de rode kool op. Leg hier de noedels bovenop en maak de noedelsalade af met de overige dressing, takjes koriander en de pinda’s.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.