Satesaus Pasta Met Satesaus Pappardelle Pasta Met Gemarineerde Kip In Saté Saus (4)
Niveau
Beginner
Tijd
35 min

Pappardelle pasta met kip in satésaus

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de cherrytomaten op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster de tomaten 20 min. in de oven.
2
Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de champignons in plakjes en de kipdijfilet in blokjes van 2 bij 2 cm. Hak de peterselie fijn.
3
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en ui 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak bruin. Voeg de champignons toe en bak 4 min. mee. Voeg vervolgens de satésaus, kokosmelk, chilivlokken en het bouillonblokje toe. Roer goed door en kook 15 min. op laag vuur.
4
Kook de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Rooster ondertussen het sesamzaad goudbruin in een droge koekenpan.
5
Verdeel de pappardelle en de kip in satésaus over de borden. Serveer met pinda’s, sesamzaad, peterselie en geroosterde tomaten. Garneer met zwarte peper naar smaak.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Selderij
  • Melk
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Pasta
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via